Bravida Division syd

Bravida fortsätter att växa och som en av Nordens ledande totalentreprenörer inom teknisk installation skapar vi engagemang, gemenskap och resultat. Bravida i Uddevalla växer med flera spännande projekt och vi söker dig som vill bli en del av vårt team. Har du erfarenhet av kundnära servicearbete inom el? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

Arbetsuppgifter
Som serviceansvarig kommer du ansvara över vår serviceverksamhet. Du har ekonomiskt ansvar samt personalansvar med avrapportering mot avdelningschef. Idag arbetar 15 serviceelektriker och 2 serviceledare inom avdelningen.Dina arbetsuppgifter består i att leda och utveckla serviceverksamheten och dina medarbetare. Du brinner för säljarbete och kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att uppdragen genomförs med högt tekniskt och ekonomiskt resultat. Du kommer vara direkt underställd avdelningschefen och arbeta nära avdelningens övriga medarbetare. Du kommer att ha mycket kundkontakt och arbeta för att tillgodose befintliga kunders behov samt på sikt skapa nya kunder och uppdrag. Du har även ansvar för att se till att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljö efterföljs.

Vem är du?
Du har lämplig teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från rollen som serviceledare, kundansvarig hos grossist eller liknande. Förmodligen har du du mångårig erfarenhet av servicearbete inom installationsbranschen eller industrin med känsla för säljarbete och goda kundrelationer. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt erfarenheter av ledarskap då du delvis har ansvar för våra servicemontörer. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person trivs du i sociala sammanhang och du trivs med att arbeta med mycket kundkontakter och med att vårda dessa relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver snabba beslut och ageranden vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet och kan arbeta problemlösande.

Ansök
Tycker du att den här bilden stämmer på dig och du vill anta en intressant utmaning och vara med och utveckla Bravida? Välkommen med din ansökan till oss senast den 11 juni. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Sök jobbet

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/32
Kontakt
  • Daniel Larsson, Avdelningschef , 0520-472834
Publicerat 2017-05-17
Sista ansökningsdag 2017-06-11

Tillbaka till lediga jobb